Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2014 | 4753 vizualizari

 

Sunt perfecte pentru mic dejun, ca pachetel pentru scoala sau de luat la munca:D

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine (daca aveti toast este si mai bine)
  • unt pentru uns formele de briose
  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • cas dat pe razatoarea mare
  • 4 cuburi Miez de lapte
  • sare
  • piper
  • un sucitor pentru aplatizarea feliilor de paine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte:

Aplatizam feliile de paine cu ajutorul sucitorului.

Le dam coaja jos si o lasam deoparte.  

Ungem 4 forme de briose cu unt si punem in fiecare forma cate o felie de paine.

Intr-un bol amestecam oul cu laptele, casul ras, cateva bucatele din coaja ramasa si sare si piper dupa gust.

Umplem cosuletele de paine cu compozitia de ou iar deasupra punem cate o bucatica de branza Miez de lapte.

Dam tava la cuptor la foc mediu pentru aprox 15 minute pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna  

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete aperitiv cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coşuleţe aperitiv cu brânză, măsline şi somon afumat