Bulete de cascaval

de kryky_55 in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2009 | 19940 vizualizari

 

Buletele de cascaval le-am facut pentru prima data ceva luni in urma insa m-am indragostit de ele si de atunci ori de cate ori am musafiri gasesc scuze ca sa le refac :))

 

INGREDIENTE

  • 300 grame cascaval
  • 200 grame branza feta
  • 300 grame mozzarele
  • 6 linguri faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Dati mozzarele,cascavalul si feta pe razatoarea.


Adaugati ouale ,faina si praful de copt si amestecati totul bine cu mixerul; se mai condimenteaza daca este cazul.


Din pasta rezulata faceti bilute mici cu mana pe care le puneti la prajit in mult ulei incins astfel incat bilutele sa pluteasca ,aveti insa mare grija pentru ca se prajesc foarte repede.


Cand sunt rumenite frumos le scoateti pe un servetel sa ase absoarba surplusul de ulei.


Mie imi plac foarte tare,ies pufoase iar in mijloc sunt goale..yummmm

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MIUTA 1

20.09.2013, 15:00

La multi ani !!!

Bunica 1

20.09.2013, 15:43

La multi ani!

lili81 1

29.11.2013, 14:03

arata super , o sa incerc si eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida