Tochitura

de kryky_55 in Porc, 7 Iun 2009 | 5761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame carne de porc(de preferat fara grasime)
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 250 gr ciuperci(champinione sau la conserva)
  • 1 lingura pasta de tomate
  • faina de malai grisata(pentru mamaliguta)
  • 4 oua
  • branza sau cascaval
  • ulei,sare,piper,vegeta,boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Taiati ceapa si ardeiul marunt si le caliti cu putin ulei,cand ceapa devine aurie puneti carnea taiata cubulete,puneti pasta de tomate ,condimentati bine si apoi puneti o cana cu apa calda(apa sa depaseasca nivelul carnitei)) si lasati totul sa fiarba la foc potrivit.


Completati din cand in cand cu apa calduta daca aceasta scade oana cand carnita este fiarta.Cand carnea este aproape fiarta puneti ciupercutele taiate bucatele mai grosute si lasati sa fiarba in continuare pana cand carnea este fiarta complet si se formeaza sosulet.Condimentati daca mai este nevoie cu vegeta,sare,piper si dati deoparte.


Faceti mamaliguta conform instructiunilor de pe pachet(eu am folosit 1,5 litri de apa pentru 4 persoane).


Pregatit ouale ochiuri,si urmeaza apoi asamblarea:


Intr-un bol micut umed puneti 1/4 din mamaliguta si apoi rasturnati pe o farfurie,deasupra mamaligutei cocotati oul,de jur imprejur puneti carnita cu sos iar deaupra razaliti cascaval sau branza si gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

sandytza 1

13.06.2009, 21:40

foarte bine arata merita incercata si asa.

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:19

am incercat si eu foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura din muschi de porc afumat cu carnaciori