Farfalle cu bacon si spanac

de kryky_55 in Paste, 6 Iun 2009 | 2852 vizualizari

 

O reteta super rapida si foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • o punga Farfalle(paste fundite)
  • 300-350 gr. spanac
  • 300-350 gr. bacon afumat
  • 2 ardei chilli
  • 50 grame unt
  • ulei de masline,sare,piper
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu bacon si spanac:

Spalati bine spanacul si puneti-l la fiert cu putina sare ; intre timp taiati marunt baconul si il prajiti intr-o tigaie cu foarte putin ulei.


Cand baconul este pe jumatate facut adaugati ardeiul iute(chilli) taiat marunt ,condimentati bine cu sare si piper si lasati la foc potrivit pana baconul devine putin crocant dupa care luati de pe foc.


Cand spanacul este fiert il luati de pe foc si il strecurati.


Pregatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet .Dupa ce pastele au fiert le strecurati si le puneti firbinti intr-un bol,adaugati spanacul si baconul amestecand cu grija,mai condimentati daca este cazul si gata numai bune de papat.


Se servesc cu putin parmezan razalit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu bacon si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

COMENTARII (1)

gaby_gabytza 1

20.09.2011, 20:20

rapid si bun asa cum imi place mie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac si branza