lacrimioara

1

Bucataras
incepator

barcelona

Bucataras din 19.09.2010

RETETE77
PRIETENI53
Retete / Aperitive / Garnituri

Tortilla de patatas

In Aperitive / Garnituri la 19 Ian 2013

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Taiem cartofii rondele subtiri, la fel si ceapa o taiem in doua si dupa aia rondele fine. Punem intai tigaia la incins,uleiul,  dupa care punem cartofii. Peste cartofi punem...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 6 Noi 2011

Fierbem oule bine le dam la racit dupa ce au fiert, le punem  in apa rece. Dupa ce s-au racit le taiem in doua si scoatem galbenusurile, le faramitam cu furculita si le amestecam cu  pateul, maioneza si restul de igrediente. Facem ca o pasta; cu aceasta pasta umplem albusurile...

Pogacele cu jumari

In Aperitive / Garnituri la 8 Mar 2011

Faina se amesteca cu untura,smantana, o lingurita sare, galbenusul, drojdia dospita in lapte. Framantam pana devine un aluat elastic, daca e nevoie  se mai adauga cateva linguri de lapte, sa nu iasa prea tare aluatul. Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Jumarile se dau prin masina...

Saratele/Saleuri

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2010

Se amesteca faina cu untura,adaugam drojdia dospita in putina apa calduta,sarea,ouale,smantana cate putin se framanta pana devine un aluat elastic (igredientele sa fie la temperatura camerei).lasam la dospit 15-20 minute dupa care luam jumatate de aluat  intindem cu sucitorul  o...

Tarta cu piept de pui

In Aperitive / Garnituri la 12 Oct 2010

Drojdia se amesteca cu putina apa calduta si zaharul si se lasa la dospit 10 minute. Intr-un bol punem faina sarea si uleiul, drojdia si restul de apa si framantam pana ce devine un aluat elastic, lasam 30 minute la dospit. Dupa ce aluatul a dospit il punem  in forma de tarta unsa cu ulei,...

Langosi cu branza

In Aperitive / Garnituri la 29 Sep 2010

Se fierb cartofii. Dupa ce au fiert se zdrobesc ca pt pireu se lasa putin sa se raceasca dupa care adaugam faina. Dizolvam drojdia in apa calduta si turnam peste faina si cartofi si framantam cu apa calduta pana devine un aluat normal. Lasam la dospit in loc caldut 35 minute dupa ce a dospit...

Cornulete sarate

In Aperitive / Garnituri la 29 Sep 2010

Se pune drojdia cu putin lapte la dospit,dupa ce a dospit se pune peste faina si se amesteca cu restul de ingrediente: untura,sare,laptele caldut cate putin pana devine un aluat elastic. La sfarsit punem o mana de ulei ca sa-l modelam mai bine. Il lasam la dospit 35 minute si cand a...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 11.02.2013

Fartons (bastonase pufoase)

publicat la 09.02.2013

Prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Surprinzător, azi nu enervezi pe nimeni. Ceva e în mare neregulă. Poate şi pentru că Marte e în porumb.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]