Tarta cu piept de pui

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 4415 vizualizari

 

reteta am luat-o de la miha care a postat-o pe bucataras si sunt multumita. Mersi miha

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa,
  • 250gr faina,
  • 1 lingurita sare,
  • 1lingurita drojdie uscata(eu am pus proaspata12 gr)
  • 1 lingurita zahar,
  • 1 lingura ulei.
  • Pt umplutura:
  • 1/2piept pui,
  • bacon afumat (eu am pus asa dupa ochi),
  • 3 ciuperci mari,
  • 2 oua,
  • 100 grame smantana,
  • 100 gr cascaval,
  • 2 linguri suc rosii,
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
  • piper
  • oregano. 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piept de pui:

Drojdia se amesteca cu putina apa calduta si zaharul si se lasa la dospit 10 minute. Intr-un bol punem faina sarea si uleiul, drojdia si restul de apa si framantam pana ce devine un aluat elastic, lasam 30 minute la dospit. Dupa ce aluatul a dospit il punem  in forma de tarta unsa cu ulei, ungem aluatul cu sucul de rosii amestecat cu usturoi pisat si oregano, punem pieptul de pui (eu l-am rumenit putin in ulei si l-am lasat putin la racit apoi lam pus peste aluat) punem si baconul, ciupercile. Saram si piperam dupa gust . Oule se bat bine se pune smantana peste oua se amesteca si se toarna peste umplutura si dam la cuptor.

Lasam pana se rumeneste si scoatem afara si punem cascavalul deasupra si mai bagam  la cuptor pana ce se  rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua Frantuzesti (pentru o portie)