Bulete de cascaval cu cartofi si sunca presata

de merisor in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2014 | 14841 vizualizari

 

Pot sa spun ca sunt de efect dar si bune in acelasi timp.

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • apa pentru fiert cartoful
  • 150 gr cascaval Delaco
  • 150 gr sunca presata
  • 2 oua
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 250 ml ulei
  • 200 gr pesmet
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval cu cartofi si sunca presata:

Spalam cartoful bine si il punem la fiert, cu coaja, in apa cat sa-l acopere.


Nu il lasam sa fiarba definitiv, ci doar sa se patrunda putin.


Cartoful fiert si racit(il trecem prin jet de apa rece), il curatam de coaja si il dam pe razatoare.


De asemeni dam pe razatoare si cascavalul si sunca presata.


Intr-un bol amestecam aceste ingrediente date pe razatoare si adaugam condimentele si ouale.


Omogenizam bine totul, apoi formam mingiute cat o nuca, pe care le trecem prin pesmet.


Le vom trece de cateva ori prin pesmet sa se acopere bine partea exterioara.


Intr-un vas antiaderent si mai micut, punem uleiul la incins.


Scufundam cateva bulete si le lasam sa se prajeasca cateva minute pana se rumenesc frumos la suprafata.


Primele bulete le vom lasa mai mult la prajire, apoi din ce in ce mai putin pentru ca se vor colora mai intens, datorita arderii uleiului.


Scoatem buletele cu ajutorul unei palete si le asezam pe prosoape de hartie absorbanta.


Au iesit si frumoase si gustoase.


Le servim ca aperitive cu legume proaspete.


 

TIPS-URI

1

Este bine ca baia de ulei sa fie mai inalta decat buletele, sa nu fie necesar sa le invartim de pe o parte pe alta, pentru a nu le strica forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval cu cartofi si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

merisor 1

28.09.2014, 07:35

iri_iri 1

29.10.2014, 22:50

am salvat-o

aghylera 1

14.12.2014, 00:10

Foarte bune. Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval - divine