Bulete de caşcaval şi brânză

de Emacristina in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2013 | 20440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame cascaval,
  • 300 grame branza grasa (eu am pus branza de vaci),
  • 3 oua,
  • 5 linguri de faina ,
  • sare,
  • piper,
  • ulei,
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de caşcaval şi brânză:

Intr-un vas incapator punem branza, cascavalul ras si 2 oua.



Adaugam sare si piper in functie de gusturi si apoi amestecam bine ingredientele pana cand obtinem o compozitie omogena.



Adaugam treptat cele cinci linguri de faina (sau mai putine, atata faina cat sa se lege un pic) in compozitia pentru bulete si amestecam pana cand aceasta devine lipicioasa.



Cu ajutorul mainilor umezite, modelam bulete de dimensiunea unei nuci micute.



Intr-un bol punem pesmet si intr-altul oul batut.



Rostogolim bilutele de bulete in ou iar apoi in pesmet.



Incingem uleiul si punem buletele la prajit atunci cand acesta s-a incins bine.



In momentul in care incep sa se rumeneasca, scoatem imediat buletele din ulei si le punem pe un platou tapetat cu hartie absorbanta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de caşcaval şi brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Valclaudia 1

12.07.2013, 22:35

super bine arata, bravo!!

Emacristina 1

11.09.2013, 12:56

Multumesc Claudia

Panacris 1

09.05.2014, 09:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu sos de iaurt si miez de lapte