Scones scotiene din cartofi cu oua ochiuri si bacon

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2016 | 598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame cartofi fainosi
  • 25 grame unt nesarat, plus extra pentru uns
  • 50 grame faina
  • sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Pentru servit:
  • 4 oua
  • 8 felii bacon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scones scotiene din cartofi cu oua ochiuri si bacon:

Se curata cartofii de coaja si se fierb in apa sarata, 8-12 minute.


Se amesteca cu untul si se transforma in piure.


Se amesteca faina cu praful de copt si sare. Se adauga piureul cald peste si se amesteca pentru omogenizare.


Se imparte aluatul in 2, iar fiecare bucata se ruleaza sub forma de disc cu grosimea de 2 cm. Se inteapa din loc in loc cu o furculita si se taie in sferturi.


Se incalzeste o tigaie grill la foc mediu si se unge cu unt. Se transfera sconesurile in tigaie, pe rand si se gatesc 4-5 minute pe parte.


Intre timp, se prajesc ouale si baconul.


Se servesc sconesurile fierbinti cu oua ochiuri si bacon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scones scotiene din cartofi cu oua ochiuri si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

mirela0911 1

03.07.2016, 10:18

Super!

dantes 1

03.07.2016, 10:29

Interesant!

Gherca Daniela 1

03.07.2016, 19:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Omleta la Multicooker