Conopida in sos de curry

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2010 | 2963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida de 600 g
  • 400 g cartofi
  • 1 ceapa 
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri praf de curry
  • 500 ml supa de legume
  • 150 g mazare congelata
  • 100 ml smantana
  • 2 lingurite amidon
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida in sos de curry:

Se curata conopida, se desface in buchete, se spala si se scurge. Se curata cartofii, se spala si se taie cuburi.


Se curata ceapa si usturoiul, se toaca si se calesc in ulei. Se adauga conopida si cartofii si se lasa la foc.


Se presara praful de curry deasupra si se caleste pana se coloreaza legumele. Se adauga supa si se fierbe 10 minute, apoi se adauga mazarea si se mai lasa la foc inca 3 minute.


Se amesteca bine amidonul cu smantana, se toarna deasupra legumelor si se fierbe pana se ingroasa. Se condimenteaza cu sare si piper si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida in sos de curry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Corinuta 1

14.08.2010, 12:20

Mena

Corinuta 1

14.08.2010, 12:20

Laly,e.......altceva

vero_closca 1

08.09.2010, 00:49

o trec la favorite sa o incerc si eu! arata foarte bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida