Cornulete sarate

de lacrimioara in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2010 | 12217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 1 lingurita sare,
  • 3 linguri untura de porc,
  • un ou pt uns,
  • lapte cat cuprinde
  • branza telemea
  • 1 mana ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete sarate:

Se pune drojdia cu putin lapte la dospit,dupa ce a dospit se pune peste faina si se amesteca cu restul de ingrediente: untura,sare,laptele caldut cate putin pana devine un aluat elastic. La sfarsit punem o mana de ulei ca sa-l modelam mai bine.


Il lasam la dospit 35 minute si cand a crescut se ia, se imparte in 2 si se intinde in forma rotunda dupa care se taie triunghiuri si se formeaza cornuletele,se pun in tava dupa care se mai lasa15 minute sa creasca si se ung cu ou, se presara sare si la alegere branza,susan fiecare ce doreste.Sant gustoase si se pot pastra si pt doua zi acoperite (daca mai raman a doua zi).POFTA BUNA

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete sarate" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

lira 1

29.09.2010, 20:52

ce bune sunt.....

lacrimioara 1

29.09.2010, 22:47

miha am zis 500 ml lapte ca asa mi-a zis mama dar nu trebuie atat pui cat cuprinde aluatu trebuia sa scriu la reteta cat cuprinde o sa modific

lacrimioara 1

29.09.2010, 22:48

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea