lili2010

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.04.2010

RETETE23
PRIETENI3
Retete / Dulciuri

Macarons cu lamâie si mac

In Prajituri la 20 Noi 2011

Macarons: O conditie esentiala in realizarea lor este ca albusurile sa fie separate de galbenusuri cu 2-3 zile inainte, pastrate la frigider si scoase cu 12 ore inainte de a incepe sa le preparam. Deci...eu le-am lasat o noapte la temperatura camerei. Faina de migdale, impreuna cu zaharul...

"INDIENELE" mele cu frisca

In Prajituri la 17 Sep 2011

Blaturi : Se prepara o compozitie obisnuita de pandispan:am separat albusurile de galbenusuri.Albusurile le-am batut spuma cu zaharul,am adaugat galbenusurile si la final,faina.Pe o tava de cuptor,asezam hartie de copt,pe care punem cu ajutorul unui pos,forme rotunde,avand grija sa lasam...

Tarta cu caise si crema "frangipane"

In Prajituri la 10 Iul 2011

  Garnisiti o forma de tarta cu aluatul de foietaj si intepati din loc in loc cu o furculita.Dati la frigider pentru a prepara continuarea. Intr-un castron amestecati ingredientele pentru crema,desfaceti caisele in doua. Garnisiti aluatul de tarta cu aceasta crema,deasupra...

Chesecake cu cirese fara coacere

In Prajituri la 10 Iul 2011

Am sfaramat biscuitii si fisticul,le-am pus impreuna intr-un bol si le-am amestecat bine cu untul moale. Am asezat fondul de biscuiti in formele de patiserie si am tasat bine !Le-am pus la frigider pana cand a fost gata crema. Pentru compotul de cirese,am pus ciresele cu zaharul intr-o...

Inima de capsuni

In Torturi la 10 Iul 2011

Se prepara un blat   obisnuit din oua,zahar si faina. Se îmbraca cu hartie de copt o forma cu pereti detasabili,in care se pune la copt compozitia de blat.Se coace in cuptorul preîncalzit la 200 grade. Când este copt,se scoate si se lasa sa se  raceasca inainte...

Mini-sarlote cu spuma de ciocolata

In Prajituri la 3 Apr 2011

Topiti ciocolata pe baie de aburi impreuna cu laptele.Lasati sa se racoreasca. Separati albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,galbenusurile se adauga in ciocolata topita,unul cate unul,amestecand bine. Incorporati albusurile batute spuma,delicat,in compozitia...

Tarta cu crema de portocale si bezea

In Prajituri la 5 Mar 2011

Foaia de aluat fraged se pune in forma ,se inteapa,se acopera cu hartie de copt si fasole si se coace 20 minute in cuptorul incins dinainte la 160 grade. Crema: Intr-o cratita se pun la fiert apa cu zaharul si untul.Separat,se amesteca galbenusurile cu amidonul dizolvat in putina...

Rulada cu crema de nuca de cocos

In Prajituri la 2 Oct 2010

Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile si la urma faina amestecata cu cacao. Se aseaza compozitia pe hartie de copt si se pune in tava, la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Se scoate cu grija blatul pe un prosop...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 20.11.2011

Macarons cu lamâie si mac

publicat la 17.09.2011

"INDIENELE" mele cu frisca

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]