Pisaladiere (tarta cu ceapa si ansoa)

de lili2010 in Pizza, 17 Sep 2011 | 5808 vizualizari

 

Pisaladiere este o tarta specifica Frantei,care se realizeaza foarte usor si e foarte gustoasa.Eu am realizat-o aducandu-i o mica modificare

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 250g faina
  • 150ml apa
  • 3linguri ulei
  • o lingurita drojdie uscata
  • 1/2lingurita sare

pentru umplutura:

  • 1kg ceapa
  • ulei de masline
  • cateva fileuri de ansoa
  • masline negre
  • 2 linguri suc de rosii(aici este modificarea adusa de mine,retetei)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pisaladiere (tarta cu ceapa si ansoa):

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina. Se framanta aluatul si se lasa la dospit.

Ceapa se toaca julien si se pune cu ulei la inabusit intr-o tigaie.Se lasa la foc mic pana se inmoaie bine fara a se colora.Aici,eu am adaugat sucul de rosii.

Aluatul de pizza se intinde intr-o tava pe hartie de copt.Deasupra se dispune uniform ceapa prajita.

Se da tava la cuptor pentru 20minute,dupa care,se scoate si se adauga fileurile de ansoa si maslinele.Se mai lasa la cuptor inca 10 minute.

Gustul dulceag al cepei se potriveste de minune cu cel al fileurilor de ansoa si al maslinelor!

Merita incercata...este extraordinara !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pisaladiere (tarta cu ceapa si ansoa)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

oana_pisicutza16 1

05.10.2011, 18:05

arata bine

irena 1

01.03.2012, 13:10

Bya Ralu 1

22.01.2013, 13:00

ce fain arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancarica de dovlecei cu soia
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu ciocolata

de Meea 4

ieri la 18:20

Parizer de casa

de Criss 6

ieri la 12:59

RETETA RECOMANDATA
Paine graham cu masline verzi