Tarta cu caise si crema "frangipane"

de lili2010 in Prajituri, 10 Iul 2011 | 3743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g caise 
  • un aluat de foietaj 
  • 50g fulgi de migdale 
  • 2 linguri de miere de albine 
  • pentru crema"frangipane"
  • 75g pudra de migdale 
  • 75g zahar pudra
  • 60g unt moale 
  • un ou
  • o lingura de amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu caise si crema "frangipane":





Garnisiti o forma de tarta cu aluatul de foietaj si intepati din loc in loc cu o furculita.Dati la frigider pentru a prepara continuarea.



Intr-un castron amestecati ingredientele pentru crema,desfaceti caisele in doua.



Garnisiti aluatul de tarta cu aceasta crema,deasupra careia asezati jumatatile de caise.



Stropiti caisele cu mierea de albine si adaugati fulgii de migdale. Coaceti in cuptorul preincalzit timp de jumatate de ora.



Eu am mai avut cateva cirese...si le-am pus si pe acestea :)



Serviti tarta calduta sau rece.



Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise si crema "frangipane"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

aziz 1

11.07.2011, 17:34

ionela2682 1

11.07.2011, 19:26

Lau 1

11.07.2011, 21:22

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura desteapta cu branza