Rulada cu crema de nuca de cocos

de lili2010 in Prajituri, 2 Oct 2010 | 5532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura cacao
  • vanilie
  • Pentru crema
  • 200ml lapte de cocos
  • 200ml de lapte
  • 3-4 linguri zahar
  • o lingura de amidon alimentar
  • putina zeama de lamaie
  • 100 g margarina
  • fulgi de nuca de cocos
  • Pentru decor
  • ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de nuca de cocos:

Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri.


Se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile si la urma faina amestecata cu cacao.


Se aseaza compozitia pe hartie de copt si se pune in tava, la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit.


Se scoate cu grija blatul pe un prosop curat de bucatarie presarat cu zahar tos sau pudra.


Rulati blatul si lasati-l sa se raceasca.


Pentru crema,se amesteca toate ingredientele,mai putin margarina si fulgii de cocos,si se pun la foc mic sa fiarba.Se amesteca intr-una cu un tel ,se tine pe foc pana se ingroasa crema.Cand crema este gata,se ia de pe foc,si se adauga margarina taiata bucati.Se amesteca bine pana la omogenizare .La final se adauga fulgii de cocos .


Cu grija,derulati blatul si ungeti-l cu crema .


Rulati din nou blatul cu ajutorul prosopului .


Pentru decor...am topit ciocolata alba intr-o punga...apoi am taiat un colt si m-am jucat cu ciocolata deasupra ruladei !


Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Stropiti hartia de copt cu putina apa,pentru a fi indepartata mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

03.10.2010, 00:13

yammy

nadina73 1

03.10.2010, 00:16

super

lili2010 1

05.10.2010, 15:44

Multumesc mult tuturor...sunteti invitatele mele !!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata si bucatele de nuci