Tort inima de cacao cu cirese si crema de vanilie

de Ligia Bxl in Torturi, 14 Feb 2011 | 4718 vizualizari

 

Dedic acest tort cu ocazia unei zile importante,celor ce se iubesc,iubiti-va mult(si nu in ultimul rand i-l dedic sotului meu drag:)))))

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o ceasca de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 3 linguri ulei
  • o cutiuta de iaurt
  • 4-5 linguri de faina
  • o jumatate de plic de praf de copt
  • un plic de crema de vanilie dr.oetker+cirese din compot
  • ptr ornat floricele,frunzulite,bomonele si ciocolata
  • ptr insiropat sucul de la un compot de cirese
  • glazura de zmeura
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort inima de cacao cu cirese si crema de vanilie:

Se bat albusurile bine spuma, apoi se adauga galbenusurile, zaharul, uleiul, iaurtul, praful de copt si cacaoa si se amesteca bine toate. Apoi cu o lingura de lemn se amesteca faina incet sa nu se lase compozitia. Se toarna compozitia in forma de inima care a fost unsa cu ulei si se pune si foaie de copt. Se da la copt si se face testul cu scobitoarea. Se lasa la racit.


Se face crema dupa prospectul plicului(am ales o crema care se face la rece,foarte rapida), apoi se taie blatul in doua parti, se insiropeaza fiecare parte, se pune crema si cirese, se asambleaza apoi la final se glaseaza cu o glazura de zmeura si se orneaza la alegere. Se da la rece. Sa aveti pofta alaturi de cel(cea)drag:)))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort inima de cacao cu cirese si crema de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (54)

Ligia Bxl 1

11.08.2011, 17:22

bety stiu ca ti-a placut

gaby_gabytza 1

08.09.2011, 18:15

arata super bine

Ligia Bxl 1

08.09.2011, 19:06

antici-gagytza multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata!

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de vanilie si caramel cu nuca