mihaelaM

1

Bucataras
incepator

Buzau

Bucataras din 11.03.2011

RETETE212
PRIETENI63
Retete / Aperitive / Garnituri

Drob de ied

In Aperitive / Garnituri la 26 Apr 2014

Organele de ied le  spalam bine bine dupa care le punem la fiert si tot aici adaugam si bucata de carne. Dupa ce s-au fiart lasam organele sa se scurga bine de apa dupa care le dam prin masina de tocat sau le taiem cubulete (eu prefer sa le dau prin masina de tocat-asa imi plac)....

Oua vopsite

In Aperitive / Garnituri la 25 Apr 2014

Mai intai spalam bine ouale  dupa care le punem intr-un vas cu apa si le punem la fiert. Dupa ce au foert ouale timp de10-15 min le scoatem din apa . Intr-un vas punem 200ml apa o dam in fiert dupa care punem pliculetul de vopsea (rosie)de la dr Oetker impreuna cu 5 linguri de otet .Si...

Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar

In Aperitive / Garnituri la 12 Oct 2013

Curatam ceapa o spalam dupa care o taiem si o punem in tigaie cu putin ulei ,uleiul sa fie bine incins. Intre timp curatam dovlecelul,il taiem cubulete dupa care il adaugam peste ceapa calita. Spalam si patrunjelul si il,adaugam tot in tigaie,apoi batem cele 2 oua cu putin asare si adaugam...

Chiftelte din dovlecel

In Aperitive / Garnituri la 11 Oct 2013

Curatam legumele dupa care le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Strangem bine in maini morcovul si dovlecelul ras dupa care le punem intr-un vas mai marisor. Curatam usturoiul si il zdrobim dupa care il amestecam si pe el in compozitia de legume,punem sare si piper dupa gust. Intr-o...

Cartofi cu maioneza

In Aperitive / Garnituri la 18 Iul 2011

Cartofii impreuna cu morcovul ii punem la fiert. Intre timp preparam maioneza,daca nu se poate pune si din comert,dar dupa cum v-am mai spus mie nu-mi place cea din comert asa ca fac. Dupa ce cartofii si morcovul s-au fiert ii lasam sa se raceasca apoi ii curatam. O data curatate...

Ciuperci cu maioneza

In Aperitive / Garnituri la 2 Iul 2011

Ciupercile le curatam,le spalam bine si le punem la fiert. Intre timp preparam maioneza,eu nu folosesc maioneza din comert ca nu-mi place asa ca prefer sa fac. Cand ciupercile sunt fierte le lasam sa se raceasca,apoi le punem in robotul de bucatarie pt a le marunti. Ciupercile maruntite...

Paine cu iaurt si ou

In Aperitive / Garnituri la 28 Iun 2011

Painea o taiem felii. Intr-o farfurie punem iaurtul impreuna cu ouale si sarea si le batem bine.Luam felia de paine si o trecem prin compozitie ,apoi o punem intr-o tigaie cu ulei incins.Pofta buna!!!

Cartofi si pulpe fara ulei

In Aperitive / Garnituri la 19 Iun 2011

Cartofii i-am pus intr-un vas cu apa si i-am curatat,apoi i-am taiat. Pulpa o data dezghetata am parlit-o ,am spalat-o bine,apoi cu un servetel de hartie am sters-o. Am pus tigaia(DRY COOKER)pe foc cu capacul pus pana s-a incins ,apoi am adaugat pulpa taiata si condimentata, cartofii,apoi...

Cartofi noi cu carnati

In Aperitive / Garnituri la 1 Iun 2011

Cartofii i-am pus intr-un vas cu apa apoi i-am curatat, i-am taiat si i-am pus in ulei incins intorcandu-i de pe o parte pe alta. Cand cartofii au fost gata i-am scos pe un prosop de hartie ,apoi i-am pus intr-o farfurie si i-am condimentat. I-am acoperit cu o alta farfurie si i-am amestecat....

Piftie de porc

In Aperitive / Garnituri la 1 Iun 2011

http://www.bucataras.ro/retete/rasol-din-cap-de-porc-21984.html - supa de la rasol. Punem ouale intr-un ibric cu apa si cu sare la fiert. Curatam si zdrobim usturoiul si-l adaugam peste acea supa apoi o vanturam (turnam dintr-un vas in altul de cateva ori) Cand ouale au fiert le punem...

Fasole galbena cu maioneza

In Aperitive / Garnituri la 17 Mai 2011

Fasolea galbena dupa cum v-am spus am avut-o la congelator,am lasat-o la dezghetat apoi am pus-o la fiert. intre timp am facut maioneza dupa care am pus-o la frigider. Cand fasolea a fost fiarta ,am scurs-o bine de apa si am lasat-o sa se raceasca. Cand fasolea s-a racit am taiat-o...

Omleta cu marar si usturoi verde

In Aperitive / Garnituri la 13 Mai 2011

Usturoiul l-am taiat marunt si l-am pus sa se caleasca intr-o tigaie cu ulei de masline.Cand usturoiul a fost gata am adaugat si mararul taiat marunt. Ouale le-am batut bine impreuna cu delikatul,apoi le-am adaugat in tigaie. POFTA BUNA!

Omleta cu salam

In Aperitive / Garnituri la 9 Mai 2011

Salamul l-am taiat cubulete si l-am pus in tigaie pt a se parpali putin:)) Mararul l-am taiat si pe el,dupa care le-am adaugat peste salam. Ouale le-am batut bine impreuna cu delikatul apoi le-am pus in tigaie.Gata, pofta mare! Mai mergea si o ceapa verde dar nu am avut

Cartofi natur

In Aperitive / Garnituri la 9 Mai 2011

Am curatat cartofii si i-am taiat cubulete, dupa care i-am pus la fiert in apa cu delikat. Cand s-au fiert i-am scurs bine, dupa care am adaugat mararul, patrunjelul si untul peste ei si i-am amestecat. Gata, pofta buna!

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 30 Apr 2011

Am curatat ouale de coaja si le-am taita jumatati dupa care am scos galbenusurile si le-am pus intr-un castronel. Galbenusurile le-am amestecat cu o lingurita de mustar,un pateu,sare,piper alb si o lingura de maioneza. Maioneza am facut-o in casa dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud,...

Rosii umplute cu crema de branza

In Aperitive / Garnituri la 26 Apr 2011

Rosiile le-am spalat si le-am taiat putin din fund, apoi le-am taiat deasupra ca un capac. Cu un cutit am taiat nervurile la miezul de rosie, apoi am folosit o lingurita pt a-l scoate. Branza proaspata impreuna cu branza cu mucegai si cu sarea, smantana si untul le-am batut cu blenderul, la...

Oua vopsite pt Pasti

In Aperitive / Garnituri la 23 Apr 2011

Spalam ouale bine si apoi le fierbem.Intr-un vas punem apa (dupa instructiunile plicului ) sa se incalzeasca si tot aici adaugam  otetul dupa care punem cate 2 oua si le lasam in vopsea timp de 5min.Le scoatem pe un prosop de hartie apoi le ungem cu ulei pt a le da luciu,mai mult ce sa va...

Omleta cu ciuperci la Dry Cooker

In Aperitive / Garnituri la 20 Apr 2011

Curatam usturoiul si ciupercile dupa care le spalam bine si le taiem,la fel procedam si cu mararul. Punem tigaia sa se incinga, iar pana atunci batem ouale bine cu delikatul dupa care adaugam ciupercile ,mararul si usturoiul si amestecam, apoi le adaugam in tigaie si o lasam acoperita timp de...

Rulada din oua

In Aperitive / Garnituri la 11 Apr 2011

Cele 8 oua le-am batut bine dupa care le-am pus intr-o tava unsa cu ulei la cuptor cam 50min(va sfatuiesc sa ungeti cu unt sau eventual sa puneti o foaie de copt, ca nu am facut nici una nici alta si s-a cam lipit putin...) Cand foaia s-a copt, o scoatem din cuptor si o lasam sa se...

Afisate 1 - 19 din 19 retete    

Postari recente

publicat la 02.05.2014

Pui umplut cu ciuperci

publicat la 26.04.2014

Pasca cu multa branza

publicat la 26.04.2014

Drob de ied

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]