Rosii umplute cu crema de branza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 5577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr branza proaspata
  • 100 gr branza cu mucegai
  • 4 rosii
  • 2 linguri smantana
  • 1cub unt
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Rosiile le-am spalat si le-am taiat putin din fund, apoi le-am taiat deasupra ca un capac. Cu un cutit am taiat nervurile la miezul de rosie, apoi am folosit o lingurita pt a-l scoate.

Branza proaspata impreuna cu branza cu mucegai si cu sarea, smantana si untul le-am batut cu blenderul, la urma am adaugat mararul taiat marunt.

Am umplut rosiile si le-am ornat :am facut ochi din piper, nas din morcov si gurita din ardei rosu. POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

Atentie la branza,branza mea a fost cam moale si nu trebuia sa mai pun decat 1lingura smantana

2

daca branza e mai uscata puneti 2 linguri, daca nu 1 e suficient

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv