Rosii umplute cu crema de branza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 2497 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr branza proaspata
  • 100 gr branza cu mucegai
  • 4 rosii
  • 2 linguri smantana
  • 1cub unt
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de branza:

Rosiile le-am spalat si le-am taiat putin din fund, apoi le-am taiat deasupra ca un capac. Cu un cutit am taiat nervurile la miezul de rosie, apoi am folosit o lingurita pt a-l scoate.


Branza proaspata impreuna cu branza cu mucegai si cu sarea, smantana si untul le-am batut cu blenderul, la urma am adaugat mararul taiat marunt.


Am umplut rosiile si le-am ornat :am facut ochi din piper, nas din morcov si gurita din ardei rosu. POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

Atentie la branza,branza mea a fost cam moale si nu trebuia sa mai pun decat 1lingura smantana

2

daca branza e mai uscata puneti 2 linguri, daca nu 1 e suficient

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mihaelaM 1

26.04.2011, 19:57

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:31

pt fetele din umbra

adry88 1

03.06.2011, 15:34

ce bn arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Platou gustări tradiţionale