Pui umplut cu ciuperci

de mihaelaM in Pui, 2 Mai 2014 | 4837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 capatana usturoi
  • 1 borcan ciuperci(800g)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura sos rosii
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci:

Parlim puiul dupa care il spalam bine,ii taiem varfurile aripilor si il punem in vasul in care va urma sa intre la cuptor :) 

Curatam ceapa, o taiem marunt si o punem intr-o tigaie cu ulei incins.

Morcovul il curatam si pe el si il dam pe razatoarea cu ochiuri mari dupa care il adaugam peste ceapa.

Amestecam bine din cand in cand sa nu se lipeasca.

Cand au inceput sa-si schimbe culoarea adaugam si usturoiul zdrobit  si ciupercile taiate marunt.

Eu am mai oprit cateva ciuperci intregi pt a pune pe langa el.

Mai lasam cam 2-3 min dupa care luam tigaia de pe foc.

Adaugam patrunjelul taiat marunt,sarea,cimbrul si piperul ,amestecam bine dupa care umplem puilu.

Dupa ce am umplut puiul l-am prins la spate cu 2 scobitori ,am pus sos de rosii si o canita cu apa si l-am bagat la cuptorul incins timp de o ora.Pana s-a rumenit.

Dupa ce puiul a fost rumenit il scoatem ...mai asteptam putin ...dupa care...navalim pe el :))

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si sos bechamel