Papricas de pui

de marieta in Pui, 12 Aug 2011 | 3385 vizualizari

 

Papricasul de pui e tare bun, zic eu

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui,
  • 5 cepe,
  • 1 gogosar,
  • 1 ardei capia,
  • 1 lingurita boia de ardei,
  • sare
  • piper dupa gust,
  • 3 oua,
  • 50ml ulei,
  • patrunjel tocat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

Ceapa se curata, se taie marunt, apoi se pune la calit intr-o cratita cu ulei, avand grija sa se amestece mereu. Se curata si se taie marunt si gogosarul si capia marunt si se pune peste ceapa. Cand aceasta a devenit sticloasa se pun pulpele spalate si taiate in sase bucati. (eu scot pielea de pe ele inainte sa le gatesc). Se amesteca putin sa nu se lipeasca de fundul cratitei, apoi se pune boiaua, o lingurita de sare si un varf de piper. Se mai caleste putin, apoi se pune apa pana se acopera carnea si se lasa la fiert pana scade aproape la jumatate si carnea si ceapa sunt fierte.


Intru-un castron se bat ouale cu un praf de sare si 3 linguri de ulei, apoi se adauga faina pana devine un aluat mai gros ca cel de clatite. Se ia cu o lingura din compozitie si se pun in papricasul de pui formandu-se galuste. Dupa ce s-au pus toate se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, avad grija sa se mai amestece cate putin sa nu se prinda. Se fierbe 10 minute, se gusta daca mai trebuie sare si se pune patrunjel deasupra.


Papricasul de pui se serveste cu o salata la alegere!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Cris2711 1

14.08.2011, 15:47

vergi 1

14.08.2011, 18:18

bun papricasul

alinutzika 1

15.08.2011, 22:53

bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui