Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
In fiecare an ne raman oua de la Pasti asa ca m-am hotarat sa fac ceva din ele si urmariti ce.....
Am curatat ouale de coaja si le-am taita jumatati dupa care am scos galbenusurile si le-am pus intr-un castronel.
Galbenusurile le-am amestecat cu o lingurita de mustar,un pateu,sare,piper alb si o lingura de maioneza.
Maioneza am facut-o in casa dintr-un galbenus de ou fiert si unul crud, cu ulei de masline.
Odata amestecata compozitia de galbenusuri am luat o lingurita si am umplut ouale.Dupa ce am umplut toate ouale le-am ornat cu maioneza.Cam atat.
va doresc pofta buna!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult