Chiftelte din dovlecel

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2013 | 5145 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelte din dovlecel:

Curatam legumele dupa care le dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Strangem bine in maini morcovul si dovlecelul ras dupa care le punem intr-un vas mai marisor.

Curatam usturoiul si il zdrobim dupa care il amestecam si pe el in compozitia de legume,punem sare si piper dupa gust.

Intr-o farfurie amestecam cam 200 grame faina peste care amestecam putina sare si piper,apoi luam din compozitia de legume si formam bilute rotind in farfuria cu faina.

Dupa ce rotim bine in faina apasam usor in palme dupa care le punem in uleiul bine incins.

Dupa ce sunt prajite pe o parte le intoarcem si pe cealalta parte dupa care le scoatem pe un platou acoperit cu un servetel pt a atraage uleiul de pe el.

Cam asta a fost tot..pofta buna!

Sunt delicioase rau de tot..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelte din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de vinete, dovlecei si branza