Pasca cu multa branza

de mihaelaM in Dulciuri, 26 Apr 2014 | 3056 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT ALUAT
  • 500 g faina
  • 250 ml lapte
  • 150 g zahar
  • 1 plic vanilie
  • 30 g drojdie
  • 150 g unt
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
  • UMPLUTURA
  • 500 g branza dulce
  • 150 g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilinat
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu multa branza:

Preparam aluatul si-l lasam sa creasca.

Intre timp amestecam  branza cu stafidele,zaharul si zaharul vanilinat.

Cand aluatul este crescut si branzica pregatita  punem ulei pe blatul de masa si intindem cu mana o foaie cat tava.

Ungem tava in care vom pune aluatul dupa care punem foaia intinsa .

Umplutura de branza o punem in tava peste aluat.Eu am facut niste margini ca sa nu curga.

Dupa ce am facut marginile din aluat si am pus branzica (eu am uns marginile cu ou si am pus seminte de mac)am mai lasat circa 15 min sa creasca si in tava dupa care am  dat tava la cuptorul incins.Dimp de 15 min am dat focul mare dupa care inca 25-3o min am lasat la foc mic.

Cam asta a fost tot am scos  tava cu pascuta cand a fost gata si am acoperit pana s-a racit.

Noua ne place rece, dar se poate servi si calda.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu multa branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca, fructe confiate si ciocolata