Piftie de porc

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2011 | 1893 vizualizari

 

dupa cum v-am spus din supa de la rasol am facut ciorba de perisoare si 2 farfurioare de ....piftie

 

INGREDIENTE

 
  • 2 oua
  • 1morcov fiert
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

http://www.bucataras.ro/retete/rasol-din-cap-de-porc-21984.html - supa de la rasol.


Punem ouale intr-un ibric cu apa si cu sare la fiert.


Curatam si zdrobim usturoiul si-l adaugam peste acea supa apoi o vanturam (turnam dintr-un vas in altul de cateva ori)


Cand ouale au fiert le punem sub un jet de apa rece apoi le curatam ,le taiem si le asezam pe farfurie.


Morcovul fiert din supa il taiem fasii si il asezam in farfurie,mai punem si cateva bucati de carne si sorici.


Supa o strecuram si o adaugam ,apoi dam la frigider pt cateva ore.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mihaelaM 1

02.06.2011, 20:20

Mamaie

MIUTA 1

02.06.2011, 23:19

mihaelaM 1

04.06.2011, 12:13

Miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Crenvurşti in aluat de foietaj