mihaelaM

1

Bucataras
incepator

Buzau

Bucataras din 11.03.2011

RETETE212
PRIETENI63
Retete / Supe/Ciorbe

Supa de dovlecel

In Supe la 1 Sep 2011

Legumele curatate, spalate si taiate le vom pune la fiert, dar atentie nu si dovlecelul. Dovlecelul il vom pune abia cand restul legumelor sunt fierte pe jumatate, daca il punem o data cu restul legumelor...o sa fiarba prea tare si se va sfarama. O data legumele fierte vom pune delikatul de...

Ciorba de peste proaspat

In Ciorbe la 29 Iul 2011

Curatam cartoful,morcovul ,ceapa, telina si ardeiul,le spalam bine,le taiem si le punem la fiert. Orezul il spalam bine si il punem si pe el peste legume.Sa nu uitam de dovlecel,eu de obicei dovlecelul il pun cand restul legumelor sunt pe jumatate fierte.Daca il pun o data cu restul legumelor,...

Supa de legume cu galuste

In Supe la 12 Iul 2011

Legumele le curatam,le taiem si le punem la fiert. Intr-un castronel punem galbenusurile, grisul si un praf de sare, amestecam si il lasam sa se umfle. Cand legumele au fost fierte punem cu o lingurita galustele si lasam sa fiarba pana se ridica deasupra(cam 5-6min). Cand galustele s-au...

Ciorba din piept de pui

In Ciorbe la 27 Iun 2011

Pieptul il spalam bine, ii dam pielea jos, apoi il dezosam si il taiem cubulete. Cubuletele le punem in oala si le lasam sa fiarba cateva clocote, apoi aruncam apa, spalam bucatelele de carne si punem la fiert impreuna cu legumele taiate si delikatul. Cand totul este fiert punem sucul de...

Ciorba mozaic

In Ciorbe la 15 Iun 2011

Taiem rosiile si le punem in 500ml apa la fiert. Cand rosiile au fost fierte bine le trecem prin sita ca sa le separam semintele si cojile. Curatam legumele si le taiem, apoi le adaugam intr-o oala cu apa si lasam sa fiarba impreuna cu delikatul. Cand legumele sunt fierte punem sucul de rosii,...

Ciorba de loboda

In Ciorbe la 11 Iun 2011

Curatam ceapa,morcovul,cartofii,dovlecelul si ardeiul garas,le taiem si le punem in oala. Lasam sa fiarba.Cand sunt fierte legumele taiem si loboda si o punem in oala si tot acum punem si borsul,lasam sa dea un clocot si dam la o parte. Adaugam ouale batute,uleiul,leusteanul si patrunjelul...

Supa de cartofi noi

In Supe la 4 Iun 2011

Am pus oala cu apa pe foc,apoi am curatat cartofii(punandu-i in apa),ceapa,morcovul,pastarnacul si dovlecelul dupa care le-am taiat si le-am adaugat in oala impreuna cu delikatul de legume. Cand toate legumele au fost fierte am adaugat uleiul si am mai lasat sa dea un clocot dupa care am dat...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 1 Iun 2011

Dupa cum v-am spus am avut acea supa de la rasol asa ca am curat si am taiat legumele si le-am pus in oala. Orezul l-am spalat in cateva ape dupa care l-am adaugat in ciorba. Intre timp m-am apucat de facut perisoarele: carnea impreuna cu oul,piperul,cimbrul,busuiocul si putina sare le-am...

Ciorba de peste

In Ciorbe la 25 Mai 2011

Intr-o oala punem cam 2.5kg apa, o lasam sa dea in fiert dupa care adaugam legumele curatate, spalate si taiate. Orezul il spalam bine in cateva ape si il adaugam si pe el in oala. Lasam sa fiarba, cand orezul si legumele sunt fierte apoi adaugam sucul de rosii, zarazavatul si sare dupa gust....

Ciorba de cartofi

In Ciorbe la 24 Mai 2011

Am curatat ceapa, telina si morcovul, le-am spalat, dupa care le-am taiat si le-am pus sa se caleasca timp de 10 minute amestecand usor. Dupa cele 10 minute am pus cartofii curatati, spalati si taiati cuburi impreuna cu fasolea taiata, apoi am adaugat apa si delikat. Am lasat sa fiarba pana...

Ciorba de burta

In Ciorbe la 19 Mai 2011

Spalam burta bine, iar daca mai este nevoie o mai curatam. O punem la fiert timp de 30minute, dupa care aruncam apa si mai spalam o data burta bine. Punem burta si oasele intr-o oala mai mare (oala de tuci)si o lasam la fiert peste noapte la foc mic. Dimineata scoatem burta din oala si oasele....

Ciorba de oase de porc

In Ciorbe la 17 Mai 2011

spalam oasele bine sub un jet de apa, dupa care le punem la fiert timp de 20min. Dupa cele 20 min am aruncat apa, am spalat oala si oasele si le-am pus din nou la fiert. Cand carnea a fost fiarta pe jumatate am adaugat legumele curatate, spalate si taiate. Si tot acum am adaugat si orezul spalat...

Ciorbita cu taitei de casa

In Ciorbe la 7 Mai 2011

Am pus faina intr-un castronel, iar in mijloc am pus ouale impreuna cu sarea, dupa care am format o coca mai tare decat cea de paine. Am intins o foaie subtire dupa care am rulat-o, dar nu inainte de a presara faina din abundenta pt a nu se lipi. O data rulata am taiat-o fasii dupa care i-am...

Ciorba de legume

In Ciorbe la 30 Apr 2011

Am curatat si am spalat  legumele si le-am pus la fiert,dar nu toate, ceapa ,conopida si dovlecelul le-am pus dupa ce au fiert 15min si tot atunci am adaugat si cubul knor. Cand toate legumele au fost fierte am pus pastele,zeama de lamaie si bulionul si am mai lasat 10 min dupa care am...

Ciorba de ciocanele cu fidea rollton

In Ciorbe la 29 Apr 2011

Ok, ca de obicei eu am parlit pulpele si le-am lasat sa fiarba putin cat sa iasa sangele dupa care am aruncat  apa si am pus alta. Legumele le-am curatat, le-am spalat si le-am adaugat peste ciocanele impreuna cu cuburile de knor de gaina. Cand toate s-au fiert am pus bulionul, borsul si...

Ciorbita cu aripioare si oua

In Ciorbe la 23 Apr 2011

Aripioarele le-am lasat sa se dezghete, apoi le-am parlit, dupa care le-am spalat bine cu apa calda. Le-am pus la fiert in apa cat sa le acopere, dupa ce au dat in fiert le-am mai lasat 5 minute, dupa care le-am spalat din nou si am pus alta apa(am facut asta ca sa aruc toata spuma care a iesit...

Supa de galuste

In Supe la 13 Apr 2011

Spalam pulpele bine dupa care le punem la fiert in 500ml apa,dupa ce au fiert 10-15min cat sa iasa bine sangele din ele am aruncat apa le-am spalat din nou bine dupa care le-am pus din nou in oala la fiert. Curatam legumele si le spalam dupa care le taiem :cartofii eu i-am taiat cuburi mari...

Ciorba de peste(macrou)

In Ciorbe la 21 Mar 2011

Punem o oala cu 1kg de apa pe foc,dupa ce a dat in fiert punem orezul bine spalat, cartofii taiati in 4, pastarnac, telina, morcov, ardeiul gras, dovlecelul si ceapa. Cand legumele s-au fiert se adauga pestele si borsul (dupa gust-eu am pus cam 500-600ml) mai punem si sare, iar cand pestele se...

Afisate 1 - 18 din 18 retete    

Postari recente

publicat la 02.05.2014

Pui umplut cu ciuperci

publicat la 26.04.2014

Pasca cu multa branza

publicat la 26.04.2014

Drob de ied

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]