Ciorba de burta

de mihaelaM in Ciorbe, 19 Mai 2011 | 2459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg burta
  • 1os porc
  • 1os vita
  • 2-3 cepe mari
  • pastarnac
  • telina
  • radacina de patrunjel
  • 2-3 morcovi
  • 500gr smantana
  • 3-4 catei usturoi
  • 5-6 galbenusuri
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Spalam burta bine, iar daca mai este nevoie o mai curatam. O punem la fiert timp de 30minute, dupa care aruncam apa si mai spalam o data burta bine. Punem burta si oasele intr-o oala mai mare (oala de tuci)si o lasam la fiert peste noapte la foc mic. Dimineata scoatem burta din oala si oasele. Burta dupa ce s-a racit putin o taiem fasii, iar oasele le curatam bine de toate zgarciuletele, carnita, tot.


In supa ramasa de la burta punem legumele taiate si le lasam sa fiarba cam 1ora. Si tot aici spre final adaugam usturoiul zdrobit. Strecuram bine zeama, apoi putem adauga tot ce am adunat de pe oase impreuna cu burta taiata fasii.


Galbenusurile le amestecam bine cu smantana adaugand cate un polonic de supa(3)si amestecand continuu. Stingem focul la oala si adaugam ouale amestecand energic.


Se poate servi cu smantana si otet dupa gust POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

20.05.2011, 15:20

Lilik

mamaieelena 1

23.05.2011, 09:12

dubla portie vreau

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert fursecuri papuci
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca