Ciorba de vitel cu trufandale

de Constelatialeu in Ciorbe, 15 Noi 2019 | 1737 vizualizari

 

Pentru ca suntem in luna noiembrie, deja loboda rosie, ceapa verde sunt trufandale pentru aceasta vreme. Mi-am dorit o ciorba plina de culoare si legume, plus ceva carnita de vitel pentru un gust si mai bun.

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g carne de vitel dupa ce a fiert ( adica un os cu carne si ceva cartilagii )
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 cepe rosii mai mici
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastranac mai mic
  • 1 patrunjel radacina mai mic
  • 2 ardei rosii micuti
  • 1 legatura de loboda rosie
  • 1 lingura de vegeta home made
  • sare dupa gust
  • sare de lamaie pentru acrit
  • leustean verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vitel cu trufandale:

Am scos carnea de la congelator, am pus-o intr-o cratita cu apa si putina sare si am pus-o sa fiarba, din cand in cand am luat spuma formata. Cand a fost fiarta carnea am scos-o din zeama si am taiat-o cubulete mici, in zeama de la carne am adaugat 1 lingura de vegeta home made si am mai adaugat apa sa fiarba pana am curatat legumele. Separat am taiat rand pe rand legumele, ceapa verde si ceapa rosie taiate marunt, ardeiul taiat cubulete mici, la fel si radacinoasele taiate in cubulete mici, am taiat marunt  lobada si apoi am pus toate legumele in oala in care am fiert carnea. Am lasat sa dea in 2-3 clocote si apoi am adaugat si carnea cubulete. Am potrivit de sare, am acrit cu sare de lamaie si la final dupa ce am stins focul am adaugat leustean tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu trufandale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

madi_marin 1

17.11.2019, 16:42

Pune si pentru mine o portie, te rog!

Rahela Velicu 1

23.04.2021, 22:06

Anett 1

30.11.2021, 16:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui