Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza

de Bucataras Medi in Ciorbe, 26 Mai 2011 | 12367 vizualizari

 

Pentru ca mai aveam o sticla de zeama de varza am zis ca bine ar fi sa fac aceasta ciorbica.
Diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia, te rog sa vii la masa.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan de porc afumat
  • un sfert de telina
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2-3 cartofi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 linguri cu bulion
  • leustean
  • 1 l de zeama de varza
  • sare, piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza:

Spalam bine ciolanul si il punem apoi intr-o oala cu apa la fiert.Lasam pana cand carnea se desprinde usor de pe os si apoi o scoatem din oala .Lasam sa se racoreasca , desprindem carnea de pe os si o taiem cubulete potrivite.Supa in care a fiert ciolanul o strecuram si adaugam in ea legumele spalate , curatate si taiate(telina taiata cubulete, morcovul taiat rondele, ceapa taiata marunt,ardeiul gras taiat cubulete).Lasam sa fiarba si cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii si rosiile taiate cubulete precum si carnea.Cand totul este bine fiert adaugam bulionulsi zeama de varza pe care am fiert-o separat . Potrivim de sare si piper , adaugam leustean taiat marunt si mai lasam sa dea in cateva clocote.Mie imi place sa pun leustean si in timpul fierberii nu numai la sfarsit cand servim.


Este delicioasa, va invit la o portie.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciolan afumat si legume acrita cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (60)

adicutza2007 1

03.10.2011, 20:37

Of! Mi s-a facut o poftaaaaaa!

mihaelar63 1

16.02.2012, 09:33

Votat

Krystyan Trendy 1

02.11.2013, 17:26

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi