Ciorba de oase de porc

de mihaelaM in Ciorbe, 17 Mai 2011 | 3079 vizualizari

 

dupa cum stiti saptamana trecuta am fost la tara si am taiat porcul asa ca trebuia sa fac neaparat o ciorba de oase si sa vede-ti ce a iesit....

 

INGREDIENTE

  • oase de porc
  • telina
  • pastarnac
  • morcov
  • ardei gras rosu
  • 1-2 cartofi
  • 3cepe verzi
  • 2linguri de orez
  • zarzavat facut in casa
  • bulion facut in casa
  • bors
  • sare
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase de porc:

spalam oasele bine sub un jet de apa, dupa care le punem la fiert timp de 20min. Dupa cele 20 min am aruncat apa, am spalat oala si oasele si le-am pus din nou la fiert. Cand carnea a fost fiarta pe jumatate am adaugat legumele curatate, spalate si taiate. Si tot acum am adaugat si orezul spalat bine in cateva ape.


Cand legumele, carnea si orezul au fost fierte am adaugat borsul cald impreuna cu zarzavatul si bulionul. Am mai lasat 5min si am dat la o parte apoi am adaugat patrunjelul si leusteanul taiate marunt. Se poate servi cu smantana.


POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

19.05.2011, 10:31

nu am voi cu carne afumata,dar eu vreau ciorba

mamaieelena 1

19.05.2011, 16:27

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de pui a la grec