Ciorba de loboda servita cu crutoane

de Valclaudia in Ciorbe, 4 Iun 2016 | 886 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi mari
  • 3-4 linguri de ulei
  • 500 gr. frunze de loboda verde si rosie
  • sare dupa gust
  • 2l apa plata
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • cca 200 ml bors (din comert am avut eu)
  • leustean verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • crutoane pentru servire (perle aurii din comert am avut eu)
  • bobite de mustar pentru servire (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda servita cu crutoane:

Frunzele de loboda se curata de pe tulpini si se spala in mai multe ape, apoi se pun la scurs si se taie fasii.


Cepele verzi si morcovii se curata, se spala sub jet de apa rece.


Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si morcovul ras, lasam la sotat legumele cca 5 minute.


Adaugam apoi apa plata, mixul din boabe de piper, sare dupa gust si cand apa da in clocot adaugam loboda.


Lasam cca 15 minute la foc mediu, punem borsul si foaia de dafin.


Mai dam cateva clocote si oprim focul.


Presaram verdeata verde proaspat tocata si servim ciorba cu crutoane si bobite de mustar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda servita cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

04.06.2016, 22:55

simona72 1

08.06.2016, 09:15

diaconta 1

09.06.2016, 22:57

Ia sa vad si eu cum e ciorbita asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ardei umplut