Ciorba de loboda servita cu crutoane

de Valclaudia in Ciorbe, 4 Iun 2016 | 712 vizualizari

 

ciorba de post

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe verzi
  • 2 morcovi mari
  • 3-4 linguri de ulei
  • 500 gr. frunze de loboda verde si rosie
  • sare dupa gust
  • 2l apa plata
  • 1 lingurita mix din boabe de piper
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1 foaie de dafin
  • cca 200 ml bors (din comert am avut eu)
  • leustean verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • crutoane pentru servire (perle aurii din comert am avut eu)
  • bobite de mustar pentru servire (optional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda servita cu crutoane:

Frunzele de loboda se curata de pe tulpini si se spala in mai multe ape, apoi se pun la scurs si se taie fasii.


Cepele verzi si morcovii se curata, se spala sub jet de apa rece.


Punem uleiul in oala, adaugam ceapa tocata si morcovul ras, lasam la sotat legumele cca 5 minute.


Adaugam apoi apa plata, mixul din boabe de piper, sare dupa gust si cand apa da in clocot adaugam loboda.


Lasam cca 15 minute la foc mediu, punem borsul si foaia de dafin.


Mai dam cateva clocote si oprim focul.


Presaram verdeata verde proaspat tocata si servim ciorba cu crutoane si bobite de mustar.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda servita cu crutoane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

04.06.2016, 22:55

simona72 1

08.06.2016, 09:15

diaconta 1

09.06.2016, 22:57

Ia sa vad si eu cum e ciorbita asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare rapida