Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

de katty in Ciorbe, 7 Oct 2020 | 2196 vizualizari

 

Un bors delicios, usor...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole pastai
  • 250 gr carne pui fara os(pulpe sau piept)
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii bine coapte
  • sare
  • piper
  • bors dupa gust
  • cimbru
  • marar verde
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui:

Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem.

Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si fasolea pastai. Fierbem pana fasolea este moale.

Intre timp taiem carnea in bucati mici. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul in semirondele subtiri,ardeiul gras cubulete si ceapa fin.

In uleiul incins punem pe rand carnea pana isi schimba culoarea, ceapa, morcovul, apoi ardeiul gras.

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam rosiile date pe razatoare si cimbru. Fierbem 5-10 minute pana rosiile sunt fierte, apoi turnam peste fasolea verde  fiarta. Adaugam bors dupa gust fiert sparat, sare si piper. Mai fierbem cateva minute, apoi adaugam mararul tocat fin.

Intr-o cana batem cu furculita ouale si le lasam sa se scurga in oala in fir subtire, fara a amesteca. Cand oul se ridica deasupra, oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

07.10.2020, 21:50

dantes 1

08.10.2020, 09:45

Rocsi 1

08.10.2020, 20:04

Ce mult imi place!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os afumat