Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui

de katty in Ciorbe, 7 Oct 2020 | 4043 vizualizari

 

Un bors delicios, usor...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole pastai
  • 250 gr carne pui fara os(pulpe sau piept)
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3-4 rosii bine coapte
  • sare
  • piper
  • bors dupa gust
  • cimbru
  • marar verde
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui:

Pregatim fasolea verde pastai. Indepartam capetele si o rupem in bucati mai mici. O spalam bine si o scurgem.

Intr-o oala punem la fiert  apa. Cand clocoteste, adaugam putina sare si fasolea pastai. Fierbem pana fasolea este moale.

Intre timp taiem carnea in bucati mici. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul in semirondele subtiri,ardeiul gras cubulete si ceapa fin.

In uleiul incins punem pe rand carnea pana isi schimba culoarea, ceapa, morcovul, apoi ardeiul gras.

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam rosiile date pe razatoare si cimbru. Fierbem 5-10 minute pana rosiile sunt fierte, apoi turnam peste fasolea verde  fiarta. Adaugam bors dupa gust fiert sparat, sare si piper. Mai fierbem cateva minute, apoi adaugam mararul tocat fin.

Intr-o cana batem cu furculita ouale si le lasam sa se scurga in oala in fir subtire, fara a amesteca. Cand oul se ridica deasupra, oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors taranesc de fasole pastai cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Gherca Daniela 1

07.10.2020, 21:50

dantes 1

08.10.2020, 09:45

Rocsi 1

08.10.2020, 20:04

Ce mult imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura turnata cu branza si afine

de oanapl 7

pe 02.03 la 17:14

Tort cu zmeura , banane si 50 de Primaveri

pe 01.03 la 13:59

PRAJITURA MIMOZA

pe 29.02 la 10:38

BRIOSE SARATE

pe 29.02 la 10:23

Pulpe de pui barbeque la cuptor

de Rocsi 9

pe 28.02 la 20:14

TOP
utilizatori

mirela0911

4534 puncte

oanapl

2156 puncte

Constelatialeu

1856 puncte

Panacris

1657 puncte

Catalina L

1596 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana