Ciorba cu pipote si inimi

de Rocsi in Ciorbe, 3 Iun 2010 | 7061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate kg pipote
  • 250 gr inimi
  • 1 rosie
  • 1 ardei galben
  • 2 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • patrunjel verde
  • piper
  • 1 cub knorr
  • vegeta
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu pipote si inimi:

Pipotele si inimile se pun in apa si se se lasa cam jumatate de ora acolo.


intre timp preagatim legumele.


rosia se curata de pielita si se taie cuburi.


ardeiului i se scoate cotorul,se spala si se taie bucatele mici.


morcovul se curata,se spala si se da pe razatoarea cu ochiuri mari.


ceapa se curata,se spala si se taie rondele.


cartofii se curata,se spala si se taie cuburi.


patrunjelul se spala,se indeparteaza cozile si se toaca marunt.


intr-o oala cam de 4 litri se pune pe 3/4 apa.


se pun pipotele si inimile acolo si se fierb cam 15 min.


dupa aceste 15 min se pun toate legumele taiate si 1 cub knorr.


se lasa la fiert pana legumele sunt si ele fierte.


la urma se da gust cu vegeta,piper si se pune bors dupa gust.


se mai dau 2,3 clocote si se inchide focul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Sylvia 1

03.06.2010, 15:21

Nu am facut niciodata dar imi place retata, pare foarte gustoasa

nadina73 1

03.06.2010, 16:28

nu am mancat dar buna ideie super 5 furcu sefu

Rocsi 1

03.06.2010, 16:52

mersic fetelor...nici eu nu am mai facut niciodata sylvia dar cica iesi buna eu nu am mankt k nu mananc de obicei pipote si de astea....nadina eu doar am auzit k e buna k altfel nu s-ar fi mankt asa repede si toata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rosii umplute cu friptura

de Lau 9

ieri la 20:57

Tort cu lemon curd

de Lau 9

ieri la 20:36

Chec din galbenusuri

de Lau 9

ieri la 20:11

Lemon curd

de Lau 9

ieri la 19:56

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de aripioare, pipote si inimi de pui