Ciorba de zucchini si cus-cus

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Dec 2014 | 1072 vizualizari

 

o ciorba usoara si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini
  • 2 ardei bulgaresti verzi (cu un grad usor de iuteala)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 gr. cus-cus
  • 1 borcan de 400 gr. zarzavat pentru iarna (morcov, telina, ardei,pastarnac)
  • 2-3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cateva bobite de mustar
  • cateva boabe de piper negru
  • frunze de patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zucchini si cus-cus:

Curatam si spalam ceapa si ardeiul, le taiem cubulete/ rondele.


Spalam dovlecelul, il taiem bucatele.


Punem in oala 2-3 linguri de ulei, sotam ceapa si ardeiul 2-3 minute, adaugam bobitele de mustar, cele de piper negru, apoi bucatelele de zucchini si continutul borcanului de zarzavat pentru ciorbe.


Adaugam cca 2,5l apa rece, lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit (cca 15 minute), pana se inmoaie bucatile de zucchini.


Adaugam in ciorba cus-cusul si foaia de dafin, gustam si mai adaugam sare si piper dupa gust, lasam sa mai clocoteasca incet ciorba pana se umfla cus-cusul (cca 5-7 minute), oprim focul, presaram verdeata tocata si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zucchini si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

06.12.2014, 19:27

deyutzky 1

06.12.2014, 21:03

buuuna

Rocsi 1

06.12.2014, 21:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare