Ciorba cu ciuperci Portobello

de ExploraCuisine in Ciorbe, 2 Mar 2011 | 2526 vizualizari

 

O ciorba extraordinar de gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci Portobello  
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei
  • 1 felie telina
  • 3 catei usturoi mari
  • 1 ou
  • 250 g smantana grasa
  • 100 g iaurt   
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu ciuperci Portobello:

Se spala ciupercile, se curata de coaja si se taie felii.


Celelalte legume se curata de coaja, ardeiul se toaca marunt, iar radacinoasele se dau pe razatoare.


Intr-o oala mai adanca punem o lingura de ulei si calim putin morcovul cu telina.


Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugam ciupercile, ardeiul si 2,5 litri de apa, condimentam cu sare, piper si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40 minute.


Cand ciupercile sunt fierte, batem oul intr-un bol, amestecam cu usturoiul zdrobit, smantana si iaurtul, punem 2 polonice din supa si omogenizam amestecul, iar apoi il punem peste ciorba data deoparte.


Condimentam de sare si piper si lasam sa se racesca putin. Servim cu smantana si patrunjel presarat. Bon appetit!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mena29 1

02.03.2011, 20:39

RuxyRux 1

02.03.2011, 20:41

Chiar cred ca e o nebunie!!!!

ExploraCuisine 1

04.03.2011, 16:33

Este super gustoasa, aroma de usturoi in combinatie cu cea de ciuperci e dementiala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu legume la cuptor
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort Raffaello

ieri la 19:45

Pâine împletită, cu semințe

de RODIMUR 5

ieri la 14:15

Empanadas cu carne amestec si ciuperci

de Rocsi 9

ieri la 11:05

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde