Supa de galuste

de mihaelaM in Supe, 13 Apr 2011 | 1193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6ciocanele
  • 2cepe
  • 1-2cartofi
  • 1ardei gras
  • 1morcov
  • 1pastarnac
  • telina
  • delikat de gaina
  • patrunjel verde
  • 3oua
  • gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de galuste:

Spalam pulpele bine dupa care le punem la fiert in 500ml apa,dupa ce au fiert 10-15min cat sa iasa bine sangele din ele am aruncat apa le-am spalat din nou bine dupa care le-am pus din nou in oala la fiert.


Curatam legumele si le spalam dupa care le taiem :cartofii eu i-am taiat cuburi mari iar restul legumelor patratele mici si le-am lasat sa fiarba.


Intre timp am spart ouale le-am batut, peste ele am mai adugat si putina sare, apoi am adaugat gris putin cate putin pana s-a mai ingrosat dar nu prea tare, ca grisul se mai umfla si pe urma ies prea tari. Puneti mai putin gris, mai bine mai adaugati, in 2min incepe sa se umfle si va dati seama daca sa mai puneti sau nu.


Dupa ce legumele si ciocanelele sunt fierte punem si amestecul de ou cu gris cu o lingurita si lasam sa mai fiarba pana ce se ridica galustele cam 10-15min dupa care stingem focul si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelaM 1

14.04.2011, 11:13

kuki

mamaieelena 1

14.04.2011, 11:54

mihaelaM 1

14.04.2011, 12:24

mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de varza