Supa cu alfabet urias

de nadina73 in Supe, 15 Sep 2010 | 2504 vizualizari

 

O supica de post super buna si gutoasa si fara carnita,cu paste fainoase gigantice cum zic piticii

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1/2 telina
  • frunze de telina si patrunjel
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 lingurita delikat
  • paste fainoase alfabet
  • 2-3 rosii bine coapte-optional
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu alfabet urias:

Se curata zarzavaturile se spala bine si taie in 4-6 si se pun la fiert in apa cu sare si o ceapa intreaga. Se pun frunze de patrunjel si telina legate, delikat si se lasa sa fierba bine toate. Cand zarzavaturile sunt fierte se ia supa de pe foc, se strecoara dupa care se pune din nou pe foc si se pun pastele alfabet (de data aceasta am luat gigantice,adica mari) Se mai lasa sa fiarba 10 minute dupa care se stinge focul


Daca va place se pot pune si rosii sau pasta de tomate


Eu am impacat si capra si varza: unul a vrut alti nu, asa ca am impartiti supa in doua in una am pus rosii tocate si in alta am lasat-o simpla.


Daca se pun rosii tocate (sau pasta de tomate)se mai da un clocot doua.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu alfabet urias" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

nadina73 1

16.09.2010, 17:57

asa e vero

nadina73 1

16.09.2010, 17:57

hai medi fuguta

nadina73 1

16.09.2010, 17:58

si ce bune au fost rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Supa de chimen - Komenymag leves