Ciorba de peste proaspat

de mihaelaM in Ciorbe, 29 Iul 2011 | 5893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste proaspat
  • 1 ceapa
  • 1morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 1cartof
  • telina
  • dovlecel
  • 1ceasca orez
  • suc de rosii
  • bors
  • sare
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste proaspat:

Curatam cartoful,morcovul ,ceapa, telina si ardeiul,le spalam bine,le taiem si le punem la fiert.


Orezul il spalam bine si il punem si pe el peste legume.Sa nu uitam de dovlecel,eu de obicei dovlecelul il pun cand restul legumelor sunt pe jumatate fierte.Daca il pun o data cu restul legumelor, fiindca fierbe foarte repede.


Intre timp curatam pestele,il spalam bine si il taiem bucati(pestele meu a fost de 5 kg ,asa ca nu l-am pus pe tot,o sa vedeti in alta postare ce am mai facut cu el )


Cand orezul si legumele au fost fierte punem sucul de rosii ,borsul si bucatile de peste.Lasam sa fiarba cateva minute, pana ce bucatile de peste se ridica deasupra.


Cand pestele s-a ridicat stingem focul si punem leusteanul taiat marunt.pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste proaspat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelaM 1

29.07.2011, 22:02

mutumesc mult Miuta

mihaelaM 1

29.07.2011, 22:02

mutumesc Lau

jolygina 1

04.08.2011, 23:11

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarvavaturi cu carnita si "moare"