Ciorba de fasole cu stevie

de Lau in Ciorbe, 7 Apr 2017 | 370 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 legatura stevie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1/2 radacina telina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cutie rosii cuburi in sos
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 g fidea
  • 300 ml bors acru
  • 1 lingurita bicarbonat
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu stevie:

Fasolea se alege, se spala si se pune in apa cu sare,1 lingurita bicarbonat si se pune la fiert cca. 10 min, dupa ce da in clocot, se arunca apa si se pune din nou la fiert, in apa calda, cu sare.


Cand sunt aproape fierte, adaugam ceapa, ardeii tocati, legumele tocate, rosiile si le punem la fiert, stevia tocata marunt, cimbru, pasta de tomate, ulei.


La final, adaugam leusteanul, borsul acru (dupa gust), sare, piper si lasam sa mai fiarba cateva clocote.


La final, adaugam fidea, acoperim cu capacul si lasam 10 min, cu foc stins.


Se serveste cu patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

Eu am facut in ceaun la plita si am servit cu turte cu cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu stevie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

noiinbucatarie 1

08.04.2017, 01:17

dantes 1

08.04.2017, 08:03

Buna!

Lau 1

08.04.2017, 08:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi noi cu loboda