Ciorba mozaic

de mihaelaM in Ciorbe, 15 Iun 2011 | 1461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g rosii
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 cartofi
  • o mana de pastai verzi
  • 2 linguri bulion de ardei
  • 1 dovlecel
  • 2-3 linguri ulei
  • 1lingura delikat de legume
  • corcoduse verzi
  • patrunjel verde
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba mozaic:

Taiem rosiile si le punem in 500ml apa la fiert. Cand rosiile au fost fierte bine le trecem prin sita ca sa le separam semintele si cojile.


Curatam legumele si le taiem, apoi le adaugam intr-o oala cu apa si lasam sa fiarba impreuna cu delikatul. Cand legumele sunt fierte punem sucul de rosii, bulionul de ardei, uleiul si sucul de corcoduse. Lasam sa mai dea un clocot, apoi dam la o parte si adaugam patrunjelul si leusteanul taiat marunt.


POFTA BUNA!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba mozaic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

mihaelaM 1

16.06.2011, 11:19

Kamy cu acrise nu stiu

mena29 1

16.06.2011, 12:07

mihaelaM 1

16.06.2011, 14:07

Mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu costita