Ciorba de varza cu piept de pui

de Valclaudia in Ciorbe, 11 Dec 2013 | 3457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov
  • 3 ardei diferit colorati
  • 2 rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 3 linguri de ulei
  • cateva boabe de piper negru
  • marar uscat
  • cimbru uscat
  • patrunjel verde tocat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu piept de pui:

Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele.


Curatam legumele si le spalam.


Ceapa si ardeiul se taie cubulete, morcovul se taie rondele.


Varza si rosiile se trec prin robot.


Prajim bucatelele de piept de pui in 3 linguri de ulei pana isi schimba culoarea (cca 5 minute). Adaugam ceapa, ardeiul si morcovul, mai calim alte 5 minute.


Turnam cca 3 l apa rece in oala peste ingredientele deja calite, adaugam boabele de piper, foaia de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivitcca 15-20min. Adaugam apoi varza+rosiile trecute prin robot. Lasam sa fiarba alte 20min. la foc potrivit.


Adaugam marar si cimbru uscat dupa gust iar la final, dupa stingerea focului,patrunjel verde tocat.


Lasam 5 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele si servim.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lia_ 1

11.12.2013, 22:27

varza cu pui chiar ca n-am mancat dar as manca sigur

mamaieelena 1

11.12.2013, 23:10

MotanLaOale 1

12.12.2013, 01:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă rusească de varză roșie (Shty s krasnai kapusti)