Tort diplomat din budinca si fructe

de housy in Torturi, 4 Apr 2011 | 11926 vizualizari

 

ziua mea 2011 !

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri zahar
  • 1 + 1/2 l lapte
  • 3 plicuri budinca (de vanilie si caramel am folosit eu)
  • 3  pungi de piscoturi de sampanie
  • 1 cutie ananas cubulete
  • 3 kiwi
  • 2 portocale
  • 1 cutie 400 gr frisca hulala
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat din budinca si fructe:



  • portocala si kiwi se curata, spala si taie cubulete

  • se scurge zeama din compotul de ananas

  • se tapeteaza o tava cu folie de plastic

  • se fac budincile dupa reteta trecuta pe plic

  • din budinca fierbinte se toarna un strat in tava, peste se presara fructe, iar un strat de budinca, iar fructe, iar budinca iar fructe

  • deasupra se aseaza piscoturile

  • se pune folie de plastic peste si se da la rece unde se tine o noapte

  • a doua zi se ia punga de deasupra iar tortul se rastoarna pe un platou

  • se bate frisca cu mixerul, adaugan o lingurita de zahar pudra si zaharul vanilat si se orneaza tortul dupa preferinte


A fost apreciat !!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat din budinca si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

05.04.2011, 23:49

la multi ani super tort

mamaieelena 1

06.04.2011, 08:53

adry88 1

01.06.2011, 21:29

da ce imi mai place si ce superb este

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu portocale