Tort diplomat din budinca si fructe

de housy in Torturi, 4 Apr 2011 | 20097 vizualizari

 

ziua mea 2011 !

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri zahar
  • 1 + 1/2 l lapte
  • 3 plicuri budinca (de vanilie si caramel am folosit eu)
  • 3  pungi de piscoturi de sampanie
  • 1 cutie ananas cubulete
  • 3 kiwi
  • 2 portocale
  • 1 cutie 400 gr frisca hulala
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort diplomat din budinca si fructe:

 

  • portocala si kiwi se curata, spala si taie cubulete
  • se scurge zeama din compotul de ananas
  • se tapeteaza o tava cu folie de plastic
  • se fac budincile dupa reteta trecuta pe plic 
  • din budinca fierbinte se toarna un strat in tava, peste se presara fructe, iar un strat de budinca, iar fructe, iar budinca iar fructe
  • deasupra se aseaza piscoturile
  • se pune folie de plastic peste si se da la rece unde se tine o noapte
  • a doua zi se ia punga de deasupra iar tortul se rastoarna pe un platou
  • se bate frisca cu mixerul, adaugan o lingurita de zahar pudra si zaharul vanilat si se orneaza tortul dupa preferinte

                                   A fost apreciat !!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort diplomat din budinca si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

05.04.2011, 23:49

la multi ani super tort

mamaieelena 1

06.04.2011, 08:53

adry88 1

01.06.2011, 21:29

da ce imi mai place si ce superb este

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de mure, branzica si afine