Cartofi cu maioneza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2011 | 3818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper alb
  • maioneaza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu maioneza:

Cartofii impreuna cu morcovul ii punem la fiert.

Intre timp preparam maioneza,daca nu se poate pune si din comert,dar dupa cum v-am mai spus mie nu-mi place cea din comert asa ca fac.

Dupa ce cartofii si morcovul s-au fiert ii lasam sa se raceasca apoi ii curatam.

O data curatate legumele le taiem cuburi si le punem intr-un vas.

Patrunjelul il spalam si il taiem marunt apoi il punem peste legume.Punem si maioneza impreuna cu sarea si piperul ,apoi amestecam.

Cam asta-i tot pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

ieri la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

ieri la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

Galuste de cartofi cu prune - Reteta traditionala romaneasca

pe 18.07 la 16:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute pe pat de maioneza