Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit

de Bucataras in Mancaruri de post, 19 Mar 2013 | 7945 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa, preparata cu maioneza Inedit

 

INGREDIENTE

  •  maioneza Inedit de post
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • boia
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit:

Spalam cartofii si-i punem la fiert cu tot cu coaja, intregi.


Cit timp fierb cartofii, curatam usturoiul si-l zdrobim intr-un mojar.


Amestecam usturoiul zdrobit cu maioneza Inedit.


Cind cartofii sint aproape fierti ii scoatem si-i lasam putin la racit.


Intre timp punem intr-un bol sare, amestec de boia iute si dulce si putin ulei de masline, dupa care omogenizam.


Ungem o tava cu ulei, apoi taiem rondele cartofii si-i punem in ea.


Cu ajutorul unei pensule ungem cartofii cu uleiul asezonat.


Dam la cuptorul incins la 180 de grade citeva minute pina se rumenesc.


Scoatem pe o farfurie cartofii din tava si punem peste ei sosul alioli.


Presaram peste ei putin patrunjel taiat marunt si ardei capia rosu!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

23.03.2013, 23:08

JamilaCuisine 1

24.03.2013, 14:15

Foarte bun!

Tuxedo 1

05.04.2013, 14:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert brownie cheesecake
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu masline si cartofi