Tocanita cu mamaliguta de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 30 Mar 2010 | 3101 vizualizari

 

este foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe albe
  • 1oo g soia cubulete
  • pasta de tomate 3-4 linguri
  • sare
  • piper
  • delikat
  • foi de dafin2
  • patrunjel verde
  • mamaliguta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu mamaliguta de post:

Se ferbe soia in apa cu vegeta sa fie fiarta destul de bine(aproximativ 20 minute)


Se pun cubuletele se soia in ulei sis e lasa sa se calesca putin fara ceapa,apoi se pune ceapa taiat pestisori ,foile de dafin sare,piper,delikatu 1 lingurita si 1 canita de apa


se lasa sa fiarba impreuna 10-15 minute apoi se pune pasta de tomate si patrujelul verde


Se serveste cu mamaliguta calda si o salata de rosi,castraveti si ceapa.....e minunata


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu mamaliguta de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nadina73 1

31.03.2010, 16:52

multumesc pusikmea

mariac 1

31.03.2010, 18:33

buna

danis 1

31.03.2010, 23:09

hmmmmm ce buna e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti