Mitinita

7

Bucataras
Top-Chef

Miercurea-Ciuc / jud Harghita

Bucataras din 12.10.2010

RETETE835
PRIETENI304
Retete / Sandvisuri

Sandvis Coala zambaret

In Sandvisuri la 3 Noi 2013

Ungem felia de paine cu crema de branza si pozitionam feliile de castraveti la ochi si urechi. Taiem maslina,o bucata merge la nas si doua mai mici la ochi. Din rosie facem gura.

Sendvis Fluture

In Sandvisuri la 3 Noi 2013

Ungem felia cu crema de branza. La mijloc,punem bucatica de cascaval,iar in parti feliile de rosii. Din maslina verde,facem doua antene.

Sendvis Floare

In Sandvisuri la 3 Noi 2013

Ungem felia de paine cu crema de branza. Punem felia de rosie in mijloc,iar feliile de castravete vor forma petalele.  Punem o bucatica de maslina in mijloc,iar in fiecare petala punem cate o bucatica de sunca.

Sendvis hamburger cu cascaval

In Sandvisuri la 3 Noi 2013

Taiati cu un pahar un cerc din felia de paine. Incalziti la cuptorul cu microunde chifteaua,asezati-o pe paine ,apoi puneti felia de cascaval,care se va topi. Feliati castravetele murat,puneti cateva felii peste si adaugati dupa propriul gust ketchup si mustar.

Sandvis Sah Mat

In Sandvisuri la 31 Oct 2013

Ungem feliile de paine cu unt. Taiem cascavalul,carnatii si sunca in bucati egale. Construim tabla de sah,alternand bucatile folosite.  

Sandvis cu marar uscat

In Sandvisuri la 31 Oct 2013

Taiem chifla in doua si o ungem cu crema de branza. Presaram marar dupa gust. Nu e nevoie de sare sau alte condimente,mararul are o aroma placuta si se combina foarte bine cu crema de branza,de asemenea cu smantana si iaurtul.

Sandvis cu file de peste

In Sandvisuri la 29 Oct 2013

Taiem  doua frunze de salata in felii subtiri. Le amestecam cu maioneza. Ungem o felie de paine cu crema de branza. Punem peste fileul de peste si salata cu maioneza. Condimentam cu sare,piper si fulgi de ardei iute.

Sendvis cu mustar si castraveti murati

In Sandvisuri la 26 Oct 2013

Construim sandvisul dupa cum urmeaza: Punem o frunza de salata pe felia de paine. Adaugam jambonul,cascavalul si castravetele murat si feliat. Punem mustar si piper negru proaspat macinat. Sare nu am adaugat, nici nu era nevoie. Punem cealalta frunza de salata si felia de paine. ...

Sandvis cu chifla

In Sandvisuri la 26 Oct 2013

Taiem chifla in doua si ungem feliile cu unt. Aplicam jambonul si cascavalul. Putem taia in jumatate sendvisul,ca sa fie mai usor pentru cei mici.

Sendvis Monstru

In Sandvisuri la 24 Oct 2013

Din felia de paine taiem doua rondele cu un pahar mic si ungem amandoua feliile cu crema de branza. Punem felia de jambon si cea de cascaval peste una din feliile de paine si acoperim cu cealalta. Punem maslinele pe cate o scobitoare si le punem pe sendvis.

Sendvis Dracula

In Sandvisuri la 21 Oct 2013

Din felia de paine taiem doua triunghiuri. Aplicam crema de branza pe fiecare triunghiu. Din rosie,taiem o linie pentru gura si doua bucatele mici pentru coltul gurii. Din masline,taiem ochii si parul. Asamblam ca in imagine.  

Sandvisuri ptr copii: Buburuza

In Sandvisuri la 28 Oct 2012

Se unge felia de paine cu crema de branza,felia de paine am taiat-o 6x6 cm. Asezam pe ea frunzele de patrunjel. O jumatate de maslina o folosim ptr capul buburuzei,iar bucatelele mici ptr buline.Adaugam ochii din cascaval. Se pune buburuza pe felia de paine.

Sandvis cu piept de pui si Emmentaler

In Sandvisuri la 27 Oct 2012

Pieptul de pui se taie in bucati,care se vor bate pana vor deveni putin mai plate.  Bucatile de pui se condimenteaza cu paprika afumata,chili,chimen,sare si piper.  Se prajesc in putin ulei sau pe gratar. Feliile de emmentaler se pun pe paine,iar cand pieptul de pui este gata...

Sandvis Rubik

In Sandvisuri la 25 Oct 2012

Felia de paine se taie in doua patrate de 6 cm. Taiem ingredientele in cuburi de cate 2 cm si le asezam pe felia de paine,important este ca pe dinafara sa aiba un aspect asimetric si cat mai colorat.  Le putem lipi intre ele cu crema de branza,la fel putem unge si feliile de paine....

Sandvis Tea Time

In Sandvisuri la 25 Oct 2012

Taiem 4 patrate din paine (ale mele au fost de 6 cm). Dam castravetele pe razatoare si il stoarcem de apa. Amestecam cu crema de branza si mararul uscat. Ungem feliile de paine,lipim cate doua apoi le taiem.

Sandvis cu cascaval ras

In Sandvisuri la 23 Oct 2012

Chifla se taie in doua si se unge cu unt. Cascavalul se da pe razatoare si presara peste uns. Se serveste deindata sau se pune la pachetel.

Maimute

In Sandvisuri la 19 Oct 2012

Se ung feliile de paine cu crema de branza si asamblam ca in imagine: facem urechile din castraveti,ochii din morcovi ,peste care adaugam rondele de masline. Felia de cascaval o taiem in doua,va forma partea de jos. Gura o facem cu piros arany sau ketchup

Sandvis "Buchet de lalele"

In Sandvisuri la 18 Oct 2012

Felia de paine se unge cu smantana (optional: unt,crema de branza) Rosii cherry se taie in patru,dar avem grija sa nu taiem pana la capat. In deschizatura introducem crema de branza si le asezam pe felia de paine.  Ornam cu patrunjel.

Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)

In Sandvisuri la 17 Oct 2012

Se pune un cub de unt intr-o tigaie,iar cand s-a topit se aseaza feliile de paine. Le lasam sa se rumeneasca si le intoarcem pe partea cealalta,in acelasi timp mai adaugam un cub de unt. Pe partea deja rumenita,punem felii de cascaval si dupa ce cele doua felii s-au rumenit,punem o felie peste...

Sandwich-uri pentru copii: Omida

In Sandvisuri la 16 Oct 2012

Pentru a taia painea in felii rotunde folositi o forma de fursecuri sau un pahar. Ungeti rondelele de paine cu crema de branza si le lipiti. Le puneti pe farfurie si asamblati capul. Din castravete taiati antenele,iar ochii ii taiati cu capacul unei carioci. Se lipesc cu putina crema de...

Sandwich-uri pentru copii: Fluture

In Sandvisuri la 15 Oct 2012

Felia de franzela se taie in doua si se intorc,astfel incat coaja sa fie pe dinauntru. Se ung feliile cu crema de branza si se decoreaza cu cuburi de ardei, rondele de morcovi si bucati de masline. Adaugam si cubulete de cascaval. Din ardei se fac corpul si antenele fluturelui si se...

Afisate 31 - 51 din 51 retete    

Postari recente

publicat la 26.09.2021

Desert muffins cu fructe

publicat la 26.09.2021

Chifle pufoase

publicat la 26.09.2021

Cartofi noi in stil grecesc

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 28

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]