Sendvis Dracula

de -Miti- in Sandvisuri, 21 Oct 2013 | 911 vizualizari

 

Fiindca se apropie Halloween-ul,incepem sa pregatim sendvisuri haioase sau inspaimantatoare :) Unul dintre cele mai usor de realizat este Dracula. Crema de branza sa fie neaparat de usturoi :D

 

INGREDIENTE

  • o felie de paine
  • 8 masline
  • crema de branza cu usturoi Ceva Fin Cremos Delaco
  • o felie de rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis Dracula:

Din felia de paine taiem doua triunghiuri.


Aplicam crema de branza pe fiecare triunghiu.


Din rosie,taiem o linie pentru gura si doua bucatele mici pentru coltul gurii.


Din masline,taiem ochii si parul.


Asamblam ca in imagine.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis Dracula" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

laura_n 1

21.10.2013, 22:21

)) super tare!

diana_k 1

22.10.2013, 18:37

diaconta 1

22.10.2013, 23:24

Vaaaaai dar eu m-am inspaimantat rau,sa stii ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu jambon si branza topita