Sandvis "Inima"

de aalliinnaa07 in Sandvisuri, 26 Oct 2012 | 2782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine graham
  • pateu
  • unt sau margarina
  • cascaval delaco
  • branza topita cu ardei rosu
  • ketchup
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Inima":

Taiem feliile de paine in forma de inima si le prajim.

Pe o felie punem un strat gros de pateu, peste pateu un strat gros de margarina, iar peste margarina unul de cascaval ras. Cealalta felie o ungem pe amandoua partile cu un triunghi de branza topita cu ardei rosu si o punem peste cealalta felie. La sfarsit decoram cu ketchup!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Inima"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

26.10.2012, 13:53

Lau 1

26.10.2012, 14:10

adry88 1

27.10.2012, 13:24

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4499 puncte

oanapl

1307 puncte

Rocsi

986 puncte

dantes

754 puncte

abstract01

671 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis "Bufnita"