Sandvis cu marar uscat

de -Miti- in Sandvisuri, 31 Oct 2013 | 732 vizualizari

 

Sigur o sa va intrebati ce sandvis poate sa fie asta din doar trei ingrediente,iar unul din ele fiind mararul. Ei,asta cere maruntica mea la pachetel si inca de doua ori pe saptamana daca se poate. Iubeste mararul,de cate ori fac un sos cu iaurt sau smantana ma si taxeaza daca n-am pus marar. Recomand mararul de la Kotanyi,e verde si foarte aromat,desi am uscat si noi asta vara,la umbra,a iesit galben si nu este atat de bun la gust ca acesta.
Daca nu e pentru pachetelul de scoala,mai punem si niste usturoi granulat.

 

INGREDIENTE

  • o chifla
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • marar uscat Kotanyi dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu marar uscat:

Taiem chifla in doua si o ungem cu crema de branza. Presaram marar dupa gust.


Nu e nevoie de sare sau alte condimente,mararul are o aroma placuta si se combina foarte bine cu crema de branza,de asemenea cu smantana si iaurtul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu marar uscat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Lia_ 1

31.10.2013, 21:59

ce bine ca-i place mararul. eu pana acum il cam strecor printre dinti
o fi simplu dar combinatia e aia ok pe care o foloseam si la unele dintre ouale umplute

MotanLaOale 1

31.10.2013, 22:26

MIUTA 1

01.11.2013, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Croque Monsieur