Sendvis Monstru

de -Miti- in Sandvisuri, 24 Oct 2013 | 743 vizualizari

 

Ieri am vazut o poza cu un monstrulet pe fb,azi am si incercat. Al meu nu e prea fioros si cred ca nu trebuia nici ornat cu ketchup.

 

INGREDIENTE

  • o felie de paine
  • o felie de jambon
  • 2 feliute de cascaval Delaco
  • crema de branza cu usturoi Delaco
  • doua masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis Monstru:

Din felia de paine taiem doua rondele cu un pahar mic si ungem amandoua feliile cu crema de branza.

Punem felia de jambon si cea de cascaval peste una din feliile de paine si acoperim cu cealalta.

Punem maslinele pe cate o scobitoare si le punem pe sendvis.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis Monstru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rux 1

24.10.2013, 19:57

Bauuuuu!

Lavinia 1

24.10.2013, 20:03

bau,bau

Rocsi 1

24.10.2013, 20:06

Bun.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!