papabundetot

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 08.06.2013

RETETE387
PRIETENI276
Retete / Fructe de mare

Raci cu sos de iaurt si portocale

In Fructe de mare la 20 Sep 2014

Dupa o calatorie cu masina prin oras in care le-am aratat racilor ce frumusete de Bucuresti avem,mai ales ca acum sarbatorim si zilele Bucurestiului:) ,am ajuns acasa si bineanteles ca ardeam de nerabdare sa ii pregatesc asa ca i-am bagat pana una alta in frigider ( asa m-au sfatuit cei de la...

Fructe de mare cu brocoli

In Fructe de mare la 14 Iun 2014

Evident reteta este o creatie a mea asa ca daca ceva nu va e pe plac puteti elimina sau schimba. Am curatat mai intai midiile si crevetii,am spalat totul foarte bine,usturoiul l-am tocat marunt.Am pus o oala cu apa la foc si multa sare,pentru a opari brocoli,intr-o tigaie am pus ulei de...

Fusilli cu midii

In Fructe de mare la 10 Mai 2014

Midiile,le-am decongelat ,le-am spalat bine in cateva ape,le-am scurs bine de apa.Usturoiul l-am tocat marunt,l-am pus intr-o tigaie cu putin ulei,am adaugat 1 lingurita pasta de creveti si am amestecat bine,apoi am pus midiile,zeama de lamaie si putina apa si am lasat midiile la foc aproximativ...

Midii cu paste si ciuperci

In Fructe de mare la 2 Mar 2014

Intr-o craticioara am pus putin ulei,apoi am adaugat usturoiul taiat marunt,am pus apoi midiile spalate si scurse bine de apa,zeama de lamaie,am amestecat putin,apoi am adaugat si vinul,am pus un capac pe oala si am lasat sa fiarba 3-4 minute,apoi am oprit focul. Pastele: am pus o oala mare...

Budinca de peste cu cartofi dulci

In Fructe de mare la 22 Feb 2014

Am spalat curatat si uscat pestele,si pentru ca desi era file,avea destule oase mari pe care eu nu am reusit sa le scot,am decis sa rumenesc un pic pestele in unt,pentru a-i inmuia putin carnea si pentru a putea mai usor sa scot oasele. Intr-o oala am pus apa cu sare la foc si am fiert acolo...

Spaghete cu midii

In Fructe de mare la 3 Noi 2013

Am spalat bine de tot midiile,intr-un ceaun am pus putin ulei de masline,usturoiul tocat marunt,l-am lasat putin sa isi elibereze aroma,apoi am adaugat midiile,vinul,am pus capacul si le-am lasat asa cred ca nu mai mult de 5 minute,pana cand toate s-au deschis. Intr-o oala am pus apa cu sare...

Midii cu taitei chinezesti

In Fructe de mare la 28 Iul 2013

Intr-o oala mai mare am pus apa si sare si am pus-o la foc,cand apa a inceput sa clocoteasca am pus legumele in ea (conform indicatiilor de pe ambalaj) si am lasat la foc 8 minute. Dupa ce am stins focul am pus in apa langa legume si taiteii chinezesti si i-am lasat 4 minute,fara a mai da drumul...

Calamari umpluti cu pui si legume

In Fructe de mare la 21 Iul 2013

Pulpele le-am taiat bucatele mici si le-am pus la marinat in sos soia,curry,fulgi de ardei iute,scortisoara si le-am lasat cam 30 min in aceasta marinata. Legumele le-am taiat cubulete mici,apoi intr-o tigaie am pus usturoiul si carnatul chorizo taiate marunt,impreuna cu putin ulei de...

Creveti cu midii si orez

In Fructe de mare la 18 Iun 2013

Actiunea se desfasoara asa cum am spus,extrem de simplu si anume: Midiile desi congelate,se pun intr-un vas cu apa rece si in maximum 10 min s-au decongelat,se spala in mai multe ape si daca mai au alge se curata cu mana,crevetii si ei pot face putina baie ca nu le strica:),pana cand se dezgheata...

Creveti caramelizati cu piure de broccoli

In Fructe de mare la 16 Iun 2013

Piureul de brocoli se face extrem de simplu…cel putin varianta mea,si anume…se pune apa pe foc intr-o oala si cand apa clocoteste se adauga brocoli spalat in prealabil,eu atunci cand fac piure las brocoli sa fiarba mai mult decat atunci cand il prepar intreg ca si sote. Cand...

Midii cu orez salbatic

In Fructe de mare la 16 Iun 2013

Intr-o tigaie incingem untul si uleiul impreuna (ca sa nu se arda untul),adaugam apoi usturoiul tocat marunt,pe care il lasam 2-3 minute pentru a-si elibera aroma,apoi adaugam midiile spalate cu grija in prealabil,sos de soia (dupa gust,eu il folosesc in loc de sare),curry (1 lingurita) si vinul...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 26.04.2015

Chiftelute cu piure de mazare

publicat la 26.04.2015

Fursecuri moi cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]